EN | TR

Dr. Öğr. Üyesi SERKAN ŞAHİN
Dr.Öğr.Üyesi Serkan ŞAHİN
(Üye)

Doç.Dr.Egemen İPEK ile Dr.Öğr.Üyesi Serkan ŞAHİN Finans ve Bankacılık Bölümümüzde göreve başlamıştır. Öğretim Üyelerimize eğitime vereceği katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunar, çalışma hayatlarında başarılar dileriz.

Egemen İpek lisans eğitimini 2005 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Bölümünde, Yüksek Lisans Eğitimini 2009 yılında Ankara Üniversitesi İktisat Ana Bilim Dalında tamamlamıştır. Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisat Anabilim Dalında Doktora eğitimine başladıktan sonra 2010 yılında Budapest College of Management ve 2014 yılında Universitat Pompeu Fabra’da doktora tez çalışmalarında bulunup 2014 yılında Doktor unvanını almıştır.
2015-2020 yılları arasında Gümüşhane Üniversitesi İktisat Bölümünde Dr Öğr. Üyesi olarak çalışmış, 2018-2019 öğretim yılında İngiltere Brunel Üniversitesi’nde Ziyaretçi Dr. Öğr. Üyesi olarak görev almıştır. 2020 yılında Mikro İktisat alanında Doçent unvanı alan Dr. İpek’in çalışma alanları sağlık ekonomisi, hanehalkı ekonomisi ve uygulamalı mikro ekonometridir.

Serkan Şahin lisans eğitimini 2003 yılında Çukurova Üniversitesi İşletme Bölümünde, Yüksek Lisans Eğitimini 2006 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalında tamamlamıştır. 2013 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Anabilim Dalında doktora eğitimini tamamlayan Serkan Şahin 2015-2020 yılları arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İşletme bölümünde Dr Öğr. Üyesi olarak çalışmıştır. Dr. Şahin'in çalışma alanları Finans Ekonomisi, Finansal Gelişme, Dijital Bankacılık, Finansal Piyasalar ve Yatırım Yönetimidir.